HULPMATERIAAL & TOESLAGSTOFFEN VOOR UW BOUWPROJECT - BOUWCHEMIE KERREMANS AARTSELAAR-KONTICH

icon

Bouwchemie: Vochtwerende producten en lijmen

Bouwmaterialen Kerremans Aartselaar-Kontich biedt een breed assortiment aan chemische producten (bouwchemie) die oplossingen bieden tegen opstijgend vocht. Vochtproblemen kunnen een groot probleem zijn in heel wat woningen, maar gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing om dit te voorkomen. Onze siliconen kunnen worden geïnjecteerd in de muren via kleine gaatjes. Deze dringen diep in de muur door en creëren een ondoordringbare zone die het opstijgend vocht tegenhoudt.

Verder hebben we ook verschillende soorten bouwlijmen als alternatief voor mortel. 

Ons innovatieve aanbod bestaat uit montagelijm, isolatielijm, plafondplaatlijm en meer van de merken Soudal, Novatech, Griffon Polymax en Rectavit.

Reiniging en onderhoud van uw bouwmaterialen

Bent u op zoek naar een goed werkend product om beton en mortel te lossen uit houten bekistingen? Bekijk dan ons aanbod aan ontkistingsoliën. Dit product zorgt er niet alleen voor dat het beton of mortel makkelijk loskomt, maar het reinigt ook de bekisting zelf door het chemische effect. 

Verder hebben we ook reinigingsmiddelen van de merken Lithofin, Berdy en HG voor het schoonmaken van steen- of keramische oppervlakken. Wilt u metalen oppervlakken beschermen tegen schade, dan biedt het filmverzinkingssysteem van Zinga de ideale oplossing met galvanische bescherming.

OP ZOEK NAAR CHEMISCHE PRODUCTEN VOOR UW BOUWPROJECT?
BEKIJK ONS BREDE AANBOD AAN SILICONEN, LIJMEN EN REINIGINGSMIDDELEN.