Bouwmaterialen KERREMANS & CO NV

Over Bouwmaterialen Kerremans & Co

Bij Bouwmaterialen Kerremans & Co nv vindt U kwalitatieve producten voor zowel nieuwbouw en renovatie van kelder tot dak. Voor de professionele aannemer geven we de perfecte ondersteuning om een project tot een goed einde te brengen. De doe-het-zelver ondersteunen we bij de keuze van het juiste product door de kennis van onze technisch geschoolde en ervaren medewerkers.

Al 3 generaties zorgen we ervoor dat de stukadoor, Gyproc-plaatser, tegelzetter, tuinaannemer, dakwerker, schrijnwerker, metser, loodgieter, enz…  hun professionele bouwmaterialen op tijd op hun werf krijgen.
Wij werken met topmerken zoals Gyproc, Weber, Knauf, Wedi, enz. Wij hebben op deze merken regelmatig leuke acties en promoties

Wij verkopen niet om te verkopen, maar bieden graag een meerwaarde aan op zowel prijs- als technisch niveau.
Bij ons kunt U terecht voor systemen ipv een mix aan “exotische” producten die wekelijks van naam en herkomst wijzigen.

Wij investeren in een ruime voorraad die verdergaat dan een standaard gamma. Met meer dan 35000 artikelen verdeeld over onze 2 filialen in de provincie Antwerpen, namelijk Aartselaar en Kontich.

Alle topmerken van kelder tot dak

Gyproc, Knauf, Weber, Cantillana, Seifert, PTB
Wedi, Recticel, Styrofoam, Rockwool, Aluthermo, Accorub
Wienerberger, Vandersanden, Nelissen, HeylenCeramics
Koramic, Creaton, Eternit, Monier, Icopal, TejasBorja
CBR, Thoro, Sika, Soudal, Novatech, Griffon
Coeck, Ebema, Marlux, Marshalls, Rodal
Ariana, CasaTua, Domino, Rocersa, Mosa, ...

Ruwbouw

Alles begint bij de ruwbouw. De keuze van de draagstructuur van een woning vormt de basis. We beschikken over een heel ruime keuze : Coeck betonblokken, Wienerberger snelbouw, Ytong cellenbeton, Silka kalkzandsteen, enz…

> meer informatie
ruwbouw

Dak

Of het nu voor een hellend of een plat dak is, wij hebben voor U een oplossing in huis. Betondakpannen, keramische dakpannen, leien, roofing, EPDM, enz… Topmerken zoals Koramic, Eternit, Monier, Erlus, Icopal, Tridex, enz …zitten in ons pakket. Skylux koepels, Velux dakramen, Luxlight lichtkoepels, … kunnen bij ons besteld worden. 

> meer informatie

Tejas_Borja