AFWERKINGSPRODUCTEN VAN TOPKWALITEIT ZOALS MP75 KNAUF? KIES VOOR UW KNAUF PRODUCTEN HOOFDVERDELER KERREMANS AARTSELAAR-KONTICH

icon

Volledige gamma van Knauf in stock

Knauf bestaat al sinds de jaren 30 en heeft doorheen de decennia een stevige reputatie opgebouwd bij vakmannen. Zo zweert iedere professional nu bij Knauf als onmisbaar materiaal voor de afwerking van gebouwen. Die opgebouwde reputatie van Knauf gaat hand in hand met de uitbreiding van hun gamma. Tegenwoordig voldoen ze dan ook aan alle behoeften van de bouwsector. Als hoofdverdeler van Knauf kunnen we u dan ook het volledige aanbod van Knauf aanbieden. Of u nu een zolderkamer wenst af te werken, een badkamer betegelt of een buitenmuur metselt; bij Knauf vindt u steeds het passende systeem.

Van gipsplaten tot isolatie

Knauf speelt steeds in op de behoeften van de hobbyklusser en vakman. Hierdoor heeft het een ruim aanbod aan bouwmaterialen voor ieder aspect van het bouwproces. Hun naam hebben ze gemaakt met de gipsplaten, maar ondertussen kunt u evengoed bij hen terecht voor isolatie, cementplaten, dekvloeren, wand- en plafondprofielen en meer. Hun producten en systemen bieden oplossingen inzake thermische isolatie, brandveiligheid, vochtweerstand, akoestiek en luchtdichtheid. Knauf biedt onder meer gipspleisters, gipsplaten, materiaal voor isolatie, afwerkingsproducten en profielen.

 

WENST U MEER INFORMATIE OMTRENT HET AANBOD VAN KNAUF?NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.