Zoeken
  • Dex Ville

Knauf MP 75 makro plaatsen regio Aartselaar - Kontich?

Knauf MP 75 kopen in Aartselaar of Kontich

Het is de kernspecialisatie van Kerremans Bouwmaterialen: gipsplaten. Tegenwoordig kunt u bij deze doe-het-zelfzaak in Kontich en Aartselaar bovendien terecht voor alle aanverwante producten, zoals isolatie, cementplaten, dekvloeren en wand- en plafondprofielen.

Knauf MP 75 is een product waar de echte doe-het-zelver niet zonder kan. Het stukadoorsgips is al 40 jaar de meest gebruikte machinepleister in Vlaanderen en is geschikt voor verwerking in één laag. Met de PFT gipsspuitmachine biedt de Knauf MP 75 dankzij de fijne vulstoffen een verbluffend glad eindresultaat.

Toepassingen voor stukadoorsgips Knauf MP 75 Of u Knauf MP 75 nu toepast op steenachtige wanden en plafonds binnen, of in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, het resultaat is altijd een mooie gladde oppervlakte. De gipspleister is ook perfect voor toepassing op stucplaten en Stucanet. Met een verwerkingstijd van ongeveer 30 minuten en een uitharding die grofweg 3,5 uur duurt, is de klus in een mum van tijd geklaard. De voordelen van Knauf MP 75 voor professionals en eindgebruikers zijn talrijk: • zeer glad af te werken dankzij topkwaliteit • snel te verwerken, dankzij het gebruik van 10 - 30 mm in één laag • witte eindkleur, dus nog gemakkelijk in elke gewenste kleur te schilderen • dankzij natuurlijke materialen vochtwerend Bent u op zoek naar het beste stukadoorsgips voor uw stucwerken? Knauf MP 75 kopen in Aartselaar of Kontich doet u bij Kerremans Bouwmaterialen. Knauf MP 75 in Aartselaar en Kontich: een vertrouwd adres Als hoofdverdeler van Knauf levert Kerremans Bouwmaterialen alle producten uit het gamma. Dus of u nu op zoek bent naar Knauf MP 75 of een ander product uit het topassortiment van Knauf; bij Kerremans bent u aan het juiste adres. Tegenwoordig voldoet Knauf aan alle behoeften van de bouwsector, voor zowel professionals als particulieren. Of u nu een zolderkamer wilt afwerken, een badkamer wilt betegelen of een nieuwe buitenmuur gaat metselen; bij Knauf vindt u steeds het passende product. Ga voor MP 75 in Aartselaar of Kontich naar Kerremans Bouwmaterialen en maak van uw stucwerken een succes.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven