PRACHTIGE & BETAALBARE TEGELS VOOR BINNEN & BUITEN - BOUWMATERIALEN KERREMANS AARTSELAAR-KONTICH

icon

Vloer- en wandtegels van topmerken

Wanneer we bezig zijn met een bouw- of renovatieproject waarbij we onze vloeren of muren onder handen nemen, dan gaan we steeds op zoek naar de mooiste tegel. Een mooie vloer- of wandtegel verbetert namelijk de uitstraling van uw interieur aanzienlijk. En het liefst houdt u er geen financiële kater aan over.

Bouwmaterialen Kerremans Aartselaar-Kontich importeert al decennialang indoor tegels uit Italië, Spanje en Portugal van de beste merken. 

Denk maar aan merken als Ariana, Azulev, AlfaLux, Casa Tua, Domino, Flaviker, Piemme, Ascot en meer.

Wij hebben ook het complete gamma van Levelit in onze shop te Aartselaar

levelit3
press to zoom
levelit2
press to zoom
1/1

Terrastegels aan betaalbare prijzen

Niet alleen indoortegels bepalen een groot deel van het interieur, maar terrastegels hebben hetzelfde effect op uw tuin. Ook hier beschikken we over een ruim aanbod keramische tegels van de merken Coeck en Marshalls. Deze tegels zijn ideaal voor de aanleg van een terras of een tuinpad. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en volledig vorstbestendig, waardoor u er jarenlang van kunt genieten. In ons aanbod hebben we ook outdoor tegels van de merken Ariana, Rocersa, Alcalagres en meer.

Ook kunnen we andere tegels bestellen via verschillende groothandels in België. Omdat we de meeste tegels in stock hebben, kunnen we uw bestelling steeds zo snel mogelijk leveren. 

Indien u dit wenst, leveren we ook extra tegelbenodigdheden zoals diamantschijven en zaagtafels.

 

HEEFT U EEN TEGEL OP HET OOG EN WILT U DEZE BESTELLEN?
OF WENST U GRATIS ADVIES? CONTACTEER ONS DAN VOOR MEER INFO.