Begin de lente met mooie tuintegels

Begin de lente met mooie tuintegels

Begin de lente met mooie tuintegels

Goed voorbereid aan de slag

De lente breekt aan! Dat is een prima tijd om uw tuin een goede opknapbeurt te geven. Wat dacht u ervan om uw terras opnieuw in te richten en een mooie loungeplek te creëren? In onze gespecialiseerde bouwmarkt zoekt u de geschikte tuintegels voor een prachtige tegelvloer zelf uit, en dat tegen betaalbare prijzen. Wij hebben een uitgebreid assortiment kwaliteitstegels voor terras en tuin. Ook vindt u hier de nodige bouwmaterialen en tegelbenodigdheden om de klus tot een goed einde te brengen.

Tuintegels van topkwaliteit 

Bij Kerremans Bouwmaterialen verkopen wij uitsluitend tuintegels van de hoogste kwaliteit. Van oudsher zijn wij tegelspecialist, van generatie op generatie. Wij importeren bovendien de terrastegels zelf. Hierdoor is onze kwaliteit altijd gewaarborgd. Ook verzorgen wij de distributie over verschillende groothandels in België. Onze tegels worden gefabriceerd door vooraanstaande tegelfabrikanten uit Italië, Spanje en Portugal, de bakermat van de keramiek. Met onze prachtige en originele designcollecties komt u tot een opvallend mooi resultaat. De keramische tegels uit ons assortiment zijn erg duurzaam. Door de sterke glazuurlaag zijn ze bovendien gemakkelijk schoon te houden. Met een ruime collectie van grote merken als Ariana en Ascot vindt u bij ons zeker iets wat bij uw ontwerp past.

Terrastegels in verschillende stijlen en maten 

Het tegelgamma van Kerremans Bouwmaterialen is zeer gevarieerd. Wij hebben tuintegels in de trendy betonlook. Deze passen zeer goed bij een strakke en wat meer industriële vormgeving. De terrastegels met het marmereffect zijn ook erg populair. Ze geven een warme uitstraling aan uw terras of loungeplek. Met onze verrassende tegelcollecties brengt u ook gemakkelijk meer kleur aan in uw tuin. Voor de verduurzaming van uw zithoek kiest u eenvoudig voor tuintegels met de kenmerkende houtlook voor een natuurlijk effect. Onze tuintegels zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wij hebben zelfs grote vierkante terrastegels van 1,2 bij 1,2 meter in ons gamma. Kom snel eens langs bij Kerremans Bouwmaterialen en laat u inspireren!