Volg zeker ook onze socials en blijf steeds up-to-date !

Instagram #bouwmaterialenkerremans en facebookpagina op www.facebook.com/Kerremans

KWALITATIEVE PRODUCTEN EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING

AANBOD

Gyproc, dak- en muurisolatie, ruwbouw en meer.

AANBOD
SPECIALISATIE

gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen

SPECIALISATIE
ACTIE

Korting op goedkope tegels, isolatie of andere bouwmaterialen?

ACTIE
NIEUW

De bouwsector is voortdurend onderhevig aan trends

NIEUW
JOBS

Bekijk hier onze vacatures

JOBS
CONTACT

Contacteer ons vrijblijvend

CONTACT

Bouwproducten van gereputeerde merken

Bouwmaterialen Kerremans Aartselaar-Kontich is een verdeler van kwalitatieve producten voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. 

Bij ons vindt u alle mogelijke bouwmaterialen die u nodig heeft om van uw bouwproject een waar succes te maken. Intussen beschikken we over een ruime stock van meer dan 35.000 artikelen die verdeeld zijn over onze filialen in Aartselaar en Kontich. Al drie generaties lang leveren we bouwmaterialen aan aannemers, vakmannen en particulieren, en ons bestand van tevreden klanten breidt voortdurend uit. Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde.

We werken steeds met gerenommeerde merken zoals o.a. Gyproc, Knauf, Weber, Isover en Wedi, zodat we onze klanten duurzame systemen kunnen garanderen waar ze jaren geniet van kunnen hebben. Bij Bouwmaterialen Kerremans verkopen we niet zomaar om te verkopen, maar verkopen we om een meerwaarde te kunnen bieden. Dankzij onze nauwe samenwerking met deze merken kunnen we bovendien regelmatig promoties en acties aanbieden en zorgen we steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Uw investering rendabel maken, kwaliteitsvolle bouwmaterialen en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Onze merken