TEGELS

“PRACHTIGE & BETAALBARE TEGELS VOOR BINNEN & BUITEN - BOUWMATERIALEN KERREMANS AARTSELAAR-KONTICH”

Vloer- en wandtegels van topmerken

Wanneer we bezig zijn met een bouw- of renovatieproject waarbij we de vloeren of muren onder handen nemen, dan gaan we steeds op zoek naar mooie en unieke tegels. Een mooie vloer- of wandtegel verbetert namelijk de uitstraling van uw interieur en dankzij de weloverwogen keuzes van Bouwmaterialen Kerremans, houdt u er geen financiële kater aan over. Ideaal, toch?! 

Bouwmaterialen Kerremans Aartselaar-Kontich importeert al decennialang indoor tegels uit Italië, Spanje en Portugal van de beste merken. Denk maar aan merken als Desvres Ariana, Azulev, AlfaLux, Casa Tua, Domino, Flaviker, Piemme, Ascot en meer.

Terrastegels aan betaalbare prijzen

Niet alleen indoortegels bepalen een groot deel van het interieur, maar terrastegels hebben hetzelfde effect op uw tuin. Ook hier beschikken we over een ruim aanbod keramische tegels van de merken Coeck en Marshalls. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en de hoge vorstbestendigheid, zijn de tegels ideaal voor het aanleggen van een terras of een tuinpad waar u jarenlang van kunt genieten. In ons aanbod hebben we ook outdoor tegels onder andere van de merken Desvres Ariana, Rocersa, Alcalagres, ... Dankzij onze ruime voorraad kunnen we uw bestelling in een mum van tijd leveren, en indien gewenst voorzien we ook extra tegelbenodigdheden zoals diamantschijven en zaagtafels. Gaat uw voorkeur uit naar een tegel die we niet in onze stock voorradig hebben? Geen probleem! Dan bestellen we de gekozen tegels moeiteloos via verschillende groothandels in België.

Onze merken