KNAUF

“AFWERKINGSPRODUCTEN VAN TOPKWALITEIT ZOALS MP75 KNAUF? KIES VOOR UW KNAUF PRODUCTEN HOOFDVERDELER KERREMANS AARTSELAAR-KONTICH”

Groot gamma van Knauf in stock

Knauf bestaat al sinds de jaren ‘30 en bouwde de voorbije decennia een mooie reputatie op bij vakmannen die resoluut kiezen voor kwaliteit. Menig professional zweert bij Knauf als onmisbaar materiaal voor de afwerking van gebouwen. Die opgebouwde reputatie gaat hand in hand met de uitbreiding van het gamma van Knauf, wat betekent dat ze tegenwoordig voldoen aan alle behoeften van de bouwsector. Als hoofdverdeler van Knauf kunnen we u dan ook het volledige aanbod van Knauf aanbieden.

Van gips tot isolatie

Knauf speelt steeds in op de behoeften van zowel de hobbyklusser als de echte vakman. Hierdoor heeft het een ruim aanbod aan bouwmaterialen voor ieder aspect van het bouwproces. Hun naam hebben ze gemaakt met de gips, maar ondertussen kunt u ook bij hen terecht voor isolatie, cementplaten, dekvloeren en veel meer. De producten en systemen van Knauf bieden oplossingen inzake thermische isolatie, brandveiligheid, vochtweerstand, akoestiek en luchtdichtheid. Knauf biedt onder meer kwaliteitsvolle gipspleisters, materiaal voor isolatie, afwerkingsproducten en profielen.

In het stock gamma zitten o.a. deze producten :

* MP-75, Ecofin, Goldband, Goldband XT, Goldband Reno 40, Rotband
* Fix-Finish, Snelband, Duo-Light, Finish 2, Aquastuc
* Goldspack Plano, Goldspack Airless
* Mixem Sub, Mixem Basic, Mixem Light, Mixem VP
* Supracem Original, Supracem Fix, Supracem Pro, Supracem Light, Supracem Sub, Supracem Duo
* Knauf EPS032, Knauf Ecose glaswol , Homeseal gamma, ...
* KLS levelling systeem
* FillerPasta, Filler to Finish Light, F2F Fill en Finish, SuperFinish
* Betokontakt, Stucprimer, Diepgrond, PG-2 primer
* Uniflott, Renoband, Renobeton, Hydro Pasta
* Knauf primers, DHZ gamma en vele andere toebehoren
* enz ...

Knauf speelt steeds in op de behoeften van zowel de hobbyklusser als de echte vakman. Hierdoor heeft het een ruim aanbod aan bouwmaterialen voor ieder aspect van het bouwproces. Hun naam hebben ze gemaakt met de gips, maar ondertussen kunt u ook bij hen terecht voor isolatiecementplaten,


Onze merken