Blog van Bouwmaterialen Kerremans Aartselaar-Kontich

Vraag een offerte aan
 • 01/04/2021 0 Opmerkingen
  Keramische tegels: uw elegante vloer in Aartselaar en Kontich

  De passende vloer bij nieuwbouw of verbouwing
  Bij nieuwbouw of verbouwing is de gepaste vloer vinden een belangrijke kwestie die een goede kennis van de vele mogelijkheden vereist. Stop met zoeken, want Kerremans biedt u keramische tegels van topkwaliteit. Kom ze met uw eigen ogen bezichtigen in Aartselaar en Kontich!

  Lees meer
 • 15/03/2021 0 Opmerkingen
  Klinkers, kleiklinkers leggen regio Kontich-Aartselaar? Ga naar Kerremans

  Ga naar Kerremans voor klinkers en bestratingsmateriaal
  Elke week op vakantie, wie zou het niet willen? Maar met een eigen tuin die volledig aan uw wensen voldoet, blijft u in de toekomst misschien wel veel liever thuis. Met uw eigen oase van rust geniet u bij warmere temperaturen van een heerlijk drankje in de zon. En in het koude jaargetijde geniet u lekker binnen van een mooi uitzicht op uw eigen tuincreatie, wellicht bekroond met een laagje sneeuw.
  Een mooie tuin begint bij mooie klinkers, en bij Kerremans Bouwmaterialen in Kontich en Aartselaar bent u voor bestrating van uw tuin aan het juiste adres. Bij tuinaanleg of een opwaardering van uw tuin is alleen het beste materiaal goed genoeg. Daarom vindt u bij ons kleiklinkers van gerenommeerde merken als Vandersanden en Wienerberger. Ook voor ander bestratingsmateriaal en bijbehorende accessoires gaat u naar Kerremans Bouwmaterialen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan siergrind, gravel en fraaie tuinverlichting om uw tuin ook bij het vallen van de avond een geheel nieuwe uitstraling te verlenen.

  Lees meer
 • 25/02/2021 0 Opmerkingen
  Begin de lente met mooie tuintegels

  Goed voorbereid aan de slag
  De lente breekt aan! Dat is een prima tijd om uw tuin een goede opknapbeurt te geven. Wat dacht u ervan om uw terras opnieuw in te richten en een mooie loungeplek te creëren? In onze gespecialiseerde bouwmarkt zoekt u de geschikte tuintegels voor een prachtige tegelvloer zelf uit, en dat tegen betaalbare prijzen. Wij hebben een uitgebreid assortiment kwaliteitstegels voor terras en tuin. Ook vindt u hier de nodige bouwmaterialen en tegelbenodigdheden om de klus tot een goed einde te brengen.

  Lees meer
 • Isoleren woning
  09/12/2020 0 Opmerkingen
  Isolatie van uw woning voor energiezuinigheid en comfort

  Zelf uw woning isoleren: een goede zaak!
  Staat het isoleren van uw woning binnenkort bij u op de agenda? Woningisolatie is niet alleen van belang om uw woning energiezuiniger te maken en de energiekosten omlaag te brengen. Het is ook nodig om het woongenot in uw huis te verhogen. Heeft u er wel eens over nagedacht uw huis zelf te gaan isoleren? Op deze manier kunt u nog meer bezuinigen, en wel op de uitgaven van de verbouwing. Bouwmarkten verkopen diverse soorten isolatiematerialen die geschikt zijn voor zowel nieuwbouw als woningaanpassing- of renovatie.

  Lees meer
 • 16/10/2020 0 Opmerkingen
  KNAUF zelfnivellerende chape

  Eigenschappen:
  Betegelbaar na 24 uur
  Gemakkelijk en snel in gebruik
  Mortel met variabele dikte van 6 tot 80 mm
  Zelfnivellerend
  Geschikt voor vloerverwarming
  Machinaal aanbrengen mogelijk
  Kant-en-klaar
  Snelle uitharding
  Lage krimp

  Klik hieronder voor meer info:
  Knauf zelfnivellerende dekvloer

  Lees meer
 • 16/10/2020 0 Opmerkingen
  Wienerberger Stormpan Vario 18

  Stormpan Vario 18:
  Grote variabele kopsluiting
  Variabele zijsluiting voor maximaal gebruiksgemak
  Makkelijker te plaatsen
  Slechts 17,1 pannen nodig per m2 (bij maximale latafstand)
  Hoger rendement
  Optimaal eindresultaat
  Op en top Belgisch


  Meer info op :
  www.wienerberger.be/overige/stormpan-vario-18

  Lees meer

De bouwsector is een sector die steeds verder evolueert en waarin producten steeds beter en beter worden. Ook bouwstijlen veranderen regelmatig, net als de smaak van onze klanten. Juist daarom vinden we het belangrijk om ons aanbod aan tegels, isolatie of afwerkingsmaterialen aan te passen aan uw noden.

Heeft u vragen omtrent onze nieuwe producten?
Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons