BOUWCHEMIE

“HULPMATERIAAL & TOESLAGSTOFFEN VOOR UW BOUWPROJECT - BOUWCHEMIE KERREMANS AARTSELAAR-KONTICH”

Bouwchemie: vochtwerende producten en lijmen

Bouwmaterialen Kerremans Aartselaar-Kontich biedt een breed assortiment aan van chemische producten (bouwchemie) die oplossingen bieden voor opstijgend vocht. Vochtproblemen kunnen een groot probleem zijn in heel wat woningen, maar gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing om dit ongemak te voorkomen: siliconen! Onze siliconen kunnen worden geïnjecteerd in de muren via kleine gaatjes. Deze dringen diep door in de muur en creëren een ondoordringbare zone die het opstijgend vocht tegenhoudt.

Verder hebben we verschillende soorten bouwlijmen als alternatief voor mortel. Ons innovatieve aanbod bestaat uit montagelijm, isolatielijm, plafondplaatlijm en meer van de merken Soudal, DL Chemicals, Novatech, Griffon Polymax en Rectavit.

Reiniging en onderhoud van uw bouwmaterialen

Bent u op zoek naar een goed werkend product om beton en mortel te lossen uit houten bekistingen? Bekijk dan ons aanbod van ontkistingsoliën. Dit product zorgt er niet alleen voor dat beton of mortel makkelijk loskomt, maar het reinigt ook de bekisting zelf door het chemische effect. Verder hebben we ook reinigingsmiddelen van de merken Lithofin, Berdy en HG voor het schoonmaken van steen- of keramische oppervlakken. Wilt u metalen oppervlakken beschermen tegen schade? In dat geval biedt het filmverzinkingssysteem van Zinga de ideale oplossing met galvanische bescherming.

Onze merken